Exkursion – Måleri av Anna Ström 24/2 – 10/3

Exposé visar målningar av konstnären Anna Ström

Varmt välkommen på

Vernissage 24/2 kl 12-15

Konst efter Jobbet 7/3 kl16-1830

Det enkla och vardagliga tilltalar mig.
Mina teman rör sig mellan skogar och människors vardag.
Bilder uppstår överallt. Många bilder kommer till mig när jag tittar ut genom tågfönstret, åker buss genom stan eller tittar på en film.
Måleriet förstärker magin i det vi ser omkring oss.

En exkursion innebär att arbeta undersökande i likhet med hur man gör i sitt arbete som konstnär. Exkursionen går ut på att byta perspektiv, att vara närvarande, att se, känna och observera. Man skulle kunna se mina bilder som ett samlat resultat av en rad exkursioner. Man skulle kunna säga att jag bjuder in betraktaren till en utflykt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *