Exposé samarbetar med Moment arkitekter

Sedan årsskiftet samarbetar Exposé med arkitektkontoret Moment arkitekter. Tillsammans blev Exposé och Moment nyligen godkända som en av tre ramavtals arkitekter för Samhällsbyggnad Bergslagen. Ramavtalet gäller Hällefors  kommun, Ljusnarsbergs kommun, Lindesbergs kommun, Nora kommun.

Exposé får genom samarbetet organisation och utrymme att driva stora projekt och vara med som resurs i hela processen från tidigt skedde till projektering och färdig byggnad.

Moment arkitekter har sitt kontor på Södermalm i Stockholm och är sex anställda. Exposé och delägarna på Moment har tidigare arbetat tillsammans som kollegor och delar varandras engagemang för arkitetur, projekt och humanism.

 

Visualiseringar av Moment arkitekter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *