My life is a love song 14/4 – 2/5, måleri av Patrik Lindberg.

Välkommen till utställningen ”My life is a love song” med Patrik Lindberg, konstnär från Örebro. Patrik är självlärd konstnär med rötter i street art och graffiti. Hans bakgrund avspeglar sig i hantverket och bildvärlden men också i pulsen och glädjen i att måla. Utställningen pågår till den 2/5.

Nedan beskriver han själv utställningen.

Att som ungdom slängas in vuxenvärlden kan för många vara väldigt nytt och spännande men samtidigt stressande och ovisst. ”My life is a love song” speglar mina ungdoms år med direkta motiv från popkonsten och seriernas värld samtidigt som den mer råa och hårda graffiti delen finns där som en slags symbolik för nåt som kom att bli kanske den största delen av mitt liv och den jag är idag. Från tryggheten i min egen hemstad i tidig ungdom tog den mig över nästan hela Europa och tre kontinenter. Obrytbara vänskapsband har knutits, upplevelser man knappt trott varit sanna förrän man fått dom återberättade och väldigt lite sömn är några av dom sakerna som återupprepas under dom här 15 åren. Som tavlorna så har allting olika sidor och uttryck men i slutänden vill jag tro att det ligger i betraktarens ögon eller hur du upplevt din resa. Hur mycket motvind det än har blåst så har jag alltid försökt sett mina glas som halvfulla och kommer alltid att tycka att ”My life is a love song”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *