Exposé Plats: visionen

Inbjudan Plats: visionen 

När?  Måndag 3 september, kl 11:30 – ca 13:30, vegetarisk lunch ingår.

Var?  Clarion Hotel Örebro, Kungsgatan 14, Örebro

Välkommen till ett öppet lunchsamtal och en diskussion om visioner ur ett arkitektur, konst och design perspektiv. Vi bjuder på en enklare vegetarisk lunch.
Plats: har bjudit in tre spännande personer inom arkitektur, konst och design för samtal och diskussion om visioner kopplat till stadsutveckling och samhällsbyggande. Inbjudna talare är Charlotta Holm Hildebrand Förbundsdirektör Sveriges Arkitekter, Mats Widbom VD Svensk form och Hanna Nordell Producent på Tensta konsthall. Moderator för samtalet är Björn Sundin författare och tidigare kommunalråd med ansvar för samhällsbyggande i Örebro. 
 
Hur ser vårt samhälle ut om femtio år? Vad behöver vi förbättra, göra annorlunda eller bevara när vi bygger framtidens samhälle? Hållbar stadsutveckling ur tekniska innovationer eller genom förändringar i stadens sociala strukturer. Hur ska visionerna ta plats i samhället och vad krävs för att realisera dem.  
Anmäl er på vår facebook sida ”plats:” https://www.facebook.com/events/2194004670824297/
eller via epost: joakim@exposeakd.se
Plats: är ett projekt initierat av Sveriges arkitekter Örebro i samarbete med Svensk form Örebro, Exposé arkitektur, Creative Communities och Örebro Konsthall. Syftet är att diskutera och manifestera olika aspekter av begreppet plats. Om hållbarhet, gestaltning och de demokratiska rummen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *