Exposé och galleri nord

Exposé och galleri nord

Det är med stor nyfikenhet som vi flaggar för att Exposé vid årsskiftet 2020 tar över det anrika galleri nord i Örebro. Galleri nord fortsätter att visa konstutställningar och kommer framöver utvecklas som mötesplats för intressant konst och konstintresserade i Örebro.

Exposé tar även arkitekturen med sig in i galleri nords framtida verksamhet. Med fokus på gestaltande arkitektur/inredningar och som ett arkitektkontor med engagemang för frågor kring samhällsutveckling och arkitektur lokalt och nationellt.

Under året kommer övergången till galleri nord att ta form i tankar, text och bild och vid årsskiftet kommer galleristerna Olle och Marie-Louise lämna över verksamheten. Galleri nord har funnits sedan 1974 och galleriet firar 45 års jubileum i år.

Detta är förstås en ny spännande utveckling av Exposé men fram till dess fortsätter vi att visa lokala konstnärer och arbeta med konst och arkitektur.

To be continued…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *